داستان فروش کالای تو چیست ؟

 

انسان‌ها در طول تاریخ آموخته‌اند که با داستان‌گویی، ایده‌های خود را به اشتراک بگذارند. آن‌ها با همین روش گروه‌های بزرگ تشکیل داده‌اند و با هم همکاری می‌کنند.

ما با داستان‌گویی می‌توانیم توجه دیگران را نیز به خودمان، ایده‌ها و محصولات‌مان جلب کنیم.

مهارت داستان‌گویی به مدیران امکان می‌دهد که کسب‌وکار خود را سریع‌تر رشد دهند و پیام‌هایی با قدرت توسعه‌ و اثرگذاری بیشتر ارسال کنند. درنهایت مخاطبانی وفادار خواهند داشت که اهمیت بالایی به محصول و کارشان می‌دهند!!

مک دونالد با محو کردن محصولاتش قدرت یاد اوری آنها را در ذهن مخاطب مطرح می کند…

داستان‌ها برند را می‌سازند
برند اپل همیشه به کاربران و مشتریان وفادار شهرت دارد؛ افرادی که تنها به‌خاطر حس خود، هیچ‌گاه به خرید محصولات رقیب تشویق نمی‌شوند.
داستان برند خود را به بهترین نحو تعریف کنید. درنتیجه مخاطبان صحیح، برند شما را به‌عنوان نمادی از شخصیت خودشان و حتی ابزاری برای نشان دادن جنبه‌های متنوع آن می‌بینند. شعارهایی که در برند خود به کار می‌برید، باید با داستان و هویت آن هماهنگی داشته باشد. شعارهایی که از لایه‌های سطحی محصولات
(مانند مشخصات ظاهری-کیفیتی) فراتر می‌روند و حس افراد در زمان استفاده از آن‌ها را هدف قرار می‌دهند.

داستان‌ها مشتریان را جذب می‌کنند
داستان‌ها شما را متمایز می‌کنند. هر برندی با داستان‌گویی می‌تواند دلیل بهتر بودن را به‌جای گفتن، نمایش دهد. به همین دلیل داستان به‌عنوان سوخت موشک ارتباطات شناخته می‌شود.

داستان خوب، احساسات مشتری را بر می‌انگیزد

 

داستان فروش فورد
تبلیغ هشدار دهنده فورد در مورد عدم استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی

حتی پیام صوتی هم می تواند خطرناک باشد.

بهترین داستان‌ها آن‌هایی هستند که واکنش عمیق را در مشتریان به همراه داشته باشند. به‌بیان‌دیگر داستان باید احساسات مشتری را درگیر کند.
چنین روندی زمانی رخ می‌دهد که مخاطب بتواند احساسات مورد نظر را درک کند. آن‌ها باید توانایی قرار گرفتن در موقعیت شما و درک داستان از دیدگاه شما و شرکت را داشته باشند. ماهیت داستان عالی همین‌گونه است. آن‌ها افراد را درکنار تفکر، به حس کردن وا می‌دارند. درنهایت، ارتباطات در لایه‌ای عمیق ایجاد می‌شود.
اگر بتوانید داستانی با توانایی تحریک احساسات مشتریان تعریف کنید، یک قدم به تشکیل جامعه نزدیک خواهید شد. جامعه‌ای که درنهایت مملو از طرفداران دوآتشه می‌شود. افرادی که به هیچ‌وجه حاضر به استفاده از محصولات رقبا نمی‌شوند.

 

داستان‌ها منجر به رشد می‌شوند
همه‌ی ما داستان‌هایی برای تعریف کردن داریم. تنها کافی است نگاهی به گذشته‌ی زندگی خود داشته باشید و با اتصال نقطه‌های آن، به داستانی قابل تعریف کردن برسید. چنین رویکردی به شناخت بهتر خودتان کمک می‌کند؛ اینکه چه کسی هستید، از کجا آمده‌اید و چه ظرفیت‌هایی دارید. داستان‌گویی برای پیشرفت شخصی هم ابزار مفیدی محسوب می‌شود. به داستان‌های گذشته‌ی زندگی خود نگاه کنید و درس‌های هر کدام را برای پیشرفت‌های آتی در نظر بگیرید.

خیلی وقتها داستان فروش کالای تو همان گذشته و تاریخچه کالای توست 

راستی داستان شكل گيري كوكاكولا را می دانید ؟

کوکا کولا اول دارو بود بعد نوشيدني شد!

 یکی از برندهای مطرح و قدیمی نوشیدنی در دنیا، برند کوکا کولا است که در روز ۸ می سال ۱۸۸۶ میلادی یعنی ۱۳۴ سال قبل راه اندازی شده است.

سرمایه گذار اولیه و فردی که فرمول این نوشیدنی ها را تهیه کرد، جان اسمیت پمبرتون بود که علاوه بر تحصیلات پزشکی و داروسازی، سالها در جنگ کلمبوس شرکت کرده بود و یک بازمانده جنگی بود. در جریان جنگ او آسیبهای جسمی زیادی متحمل شده بود و داروهای آرامش بخش زیادی برای تسکین این دردها مصرف می کرد و به همین دلیل مدت کوتاهی بعد از عرضه نوشیدنی های کوکا کولا به بازار اقدام به فروش این برند و فرمول این نوشیدنی به آسا گریگس کاندلر کرد.

 کاندلر یکی از شناخته شده ترین بیزنس من های آمریکایی در اواخر قرن نوزدهم میلادی بود و ترفندهای بازاریابی پیشرفته او باعث شد تا این برند نوشیدنی نه تنها در اواخر قرن نوزدهم بلکه تا انتهای قرن بیستم هم به عنوان برترین برند تولید نوشیدنی در دنیا فعالیت می کرد.دلیل نام گذاری کوکا کولا این طور بیان شده است: « برگ های کوکا و دانه های کولا(منبعی از کافیین) و ترکیبی فوق العاده از این دو منبع»

نکته جالب این است که فرمول تولید نوشیدنی های کوکا کولا، یک فرمول سری است و هنوز هم اطلاعات دقیقی در مورد فرمول تولید نوشیدنی های کوکا کولا وجود ندارد. این مساله برای حفظ قدرت انحصاری این برند بسیار ضروری است.

چه کسی این برند را راه اندازی کرد؟

 کلنل جان پمبرتون که جانباز جنگ های داخلی امریکا بود و دارای مدرک در رشته پزشکی بود، به مطالعه روی فرمول های خاص نوشیدنی پرداخت و این نوشیدنی که در تولید آن از دانه های خوراکی افریقایی هم استفاده شده بود را در داروخانه جیکوب در ایالت جورجیا، داروخانه ای که خود تاسیس کرده بود، به فروش رسانید. در آن زمان عرضه این نوشیدنی با استقبال زیادی به دست آورد.

 در روز ۸ می سال ۱۸۸۶ یعنی زمانی که نوشیدنی کوکا کولا برای اولین بار عرضه شد، مردم برای خرید هر بطری از این نوشیدنی ۵ سنت پرداخت می کردند. وب سایت شرکت کوکاکولا نوشته است:« در ابتدا این فرمول به عنوان یک دارو در داروخانه ها به فروش می رسید و ادعا می شد که این نوشیدنی می تواند برای درمان بیماریهای مختلفی مانند اعتیاد به مورفین، سو هاضمه، اختلالات عصبی و سردرد استفاده شود.

 ولی به تدریج و بعد از تغییرات اندکی به عنوان یک نوشیدنی محبوب در دنیا معرفی شد و به جای داروخانه ها، در سوپرمارکتها عرضه شد.» اولین تبلیغ برای برند کوکا کولا در روز ۲۹ می سال ۱۸۸۶ در روزنامه «آتلانتا ژورنال» منتشر شد.

امتیاز خود را ثبت کنید post
نوامبر 18, 2020

0 پاسخ به "داستان فروش کالای تو چیست ؟"

ارسال یک پیام

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

درباره من

من نغمه خسروی هستم…!

معلم و مشاور فروش نوین

با 20 سال تخصص

در آموزش و مشاوره کسب و کار

اطلاعات تماس

شماره همراه من: ۰۹۱۲۰۴۴۶۸۹۵

 

 

در خبرنامه ما عضو شوید

    طراحی سایت توسط نیاک وب [elfsight_whatsapp_chat id="2"]